Вълна от съпричастност: Само за ден голяма част от парите за Костадин Михайлов са събрани! Кампанията продължава!

„От вчера по обяд до днес телефонът ми прегря…Звънят хора от цялата страна, мои познати и приятели,както и почитатели…Благодаря им от цялото си сърце, те показаха , че все още има много хора с големи сърца. Поклон пред тях, наистина!!!“

Това заяви развълнуван днес в разговор с нас младият мъж, което вчера пристигна на срещата ни толкова притеснен и тъжен с молба за помощ. Както вече първи ви разказахме, гордостта на Странджа, народният изпълнител Костадин Михайлов се нуждае спешно от нашата помощ, за да му бъде извършена операция по подмяна на дясната тазобедрена става, което ще му позволи да ходи нормално. Първоначалните необходими за това средства са 5000 лева, с които да бъде заплатен импланта от Германия.
За по- малко от час след публикуването и новината ни беше видяна от хиляди, а споделянията и в социалната мрежа бяха десетки. И резултатът, както днес се уверихме е налице- по-голямата част от парите вече са в сметката на Динко, а стотиците обаждания по телефона за морална подкрепа продължават , както самият той ни увери.
Дарителската кампания продължава, защото на младия мъж със сигурност ще му бъдат необходими и други средства за тримесечното задължително възстановяване и последващи рехабилитации.

Сметката на Динко в УниКредит Булбанк:

BG71UNCR70001520782446
Костадин Дианов Михайлов

Дора Мунчева