Днес празнува и кметът на Малко Търново

Илиян Янчев е кмет на пограничната община втори мандат. Преди това беше заместник на дългогодишния градоначалник от БСП Иван Иванов. Въпреки това многократно доказа, че в горещи казуси застава плътно зад хората, а примерите за това са не един и два. Вече пета година като кмет на изключително бедната и обезлюдяваща община Янчев се опитва да привлече средства както от държавата, така и по европрограмите. На предела на финансовите възможности, той продължава да воюва Странджа да я има и там качествено да живеят хора, които я обичан и милеят за нея.
“ Много, много трудно е, но се опитваме да се справим, нямаме друг изход. Мисля, че донякъде успяваме, но това наистина ни коства много. Продължаваме напред, защото хората в района на Малко Търново го заслужават“- така коментира днес по телефона малкотърновският градоначалник в отговор на поздравленията от екипа ни и въпроса как са нещата в пограничната община.
Екипът на StrandjaNews честити имения ден на Илиян Янчев и му желае здраве, много сили, за да продължи да се справя с отговорността, която носи.

Дора Мунчева