Изненада! Променят часа на делото за убития на пътя колоездач в Апелативния съд! Приятелите на убития Евелин обаче отново ще са там!

Вместо в 16 00 часа, както беше обявено, че ще бъде гледана мярката в Апелативния съд, това ще се случи в 11 00 часа утре.

Това изненада десетките приятели на нелепо загиналия на пътя преди седмица в Приморско 33-годишен Евелин Дуков от Царево. Те обаче отново са категорични, че тази промяна по никакъв начин няма да им попречи отново да са пред съдебната зала, за да да поискат най- тежкото наказание за виновника за трагедията- 59 годишен Владимир Колев. Припомняме, че на 03.12. по обяд, пиян и с бясна скорост той помете велосипедистът на входното кръстовище в Приморско. Близки и приятели на младия мъж настояват инцидентът да се третира не като смърт при катастрофа , а като предумишлено убийство, а виновникът да получи най-тежкото наказание- доживотна присъда.
Утре в 11 часа те ще заявят това свое желание и пред съдебната зала и се надяват служителите на Темида да се вслушат в искането им.
„Независимо от промяната на часа призоваваме всички, които обичаха и уважаваха Евелин да дойдат и да подкрепят неговите роднини и близки. Това е най-малкото, което му дължим!“- призовават десетките му приятели и познати, които със сигурност утре в 10 30 ще се съберат на паркинга пред съда.

Дора Мунчева