Иновативно… !!!! Евтино кафе и чай от автомат на сухо и закрито!!

На тази малка екстра се радват клиентите на автомивка в Царево. Собственикът и е решил да предложи тази малка изненада на решилите да измият колите именно при него. Докато чакат в дъждовно и ветровито време освен да си вземат гореща напитка от автомата, да си я изпият на сухо и защитено от ледения вятър място. Наглед нищо особено, но пък …удобно.

Коствало му е нищожни средства,но пък клиентите му били доволни.И не само неговите,а и на известен автосервиз в съседство. Дебели полиетиленови завеси, затворени с изпровизиран вход, за който даже има и табела, даже и малък плот, на който да си оставиш чашата с напитка.

„Реших го много бързо, защото наистина понякога неудобството е голямо. Човек иска да си вземе кафе или чай, навън е студ и вятър, а когато пък и вали е много неподходящо. Докато си чакаш да ти измият или ремонтират колата можеш да си изпиеш кафето почти на закрито. Ееее,не е като в заведение, но..мисля че е удачен вариант клиентите ни да се чувстват малко по-добре“- с усмивка коментира собственикът на автомивката. Съвсем скоро, разбира се, импровизираната кабинка ще бъде демонтирана и съхранена до следващата зима.

Дора Мунчева