Култова италианска комедия на сцената в Царево

На 19 май 2017г. от 19:00 часа на царевска сцена ще бъде представена италианската комедия “ Отворена брачна двойка“. Сценичната версия и постановка са на режисьора Андрей Калудов, сценографията и костюмите – на Диляна Асенова, музика и изпълнение на песента – Дони, танци и пластика – Ани Митева.

А иначе авторът-големият италиански драматург, актьор и режисьор Дарио Фо ни представя една реалистична, фантастична, смешна, драматична, трагикомична картина на ежедневието на двама съпрузи, които ту се обичат, ту се мразят, ту си вярват, ту се ревнуват, ту шепнат любовни стихове, ту сипят огън и жупел един друг. Една прелестна театрална игра, написана от Дари Фо и съпругата му – актрисата Франка Раме – с цел да се насладиш на разнообразните състояния на съжителството на двама души. А това дава възможност за проява на бляскава актьорска игра и зареждане на зрителя със смях, сълзи, размисъл, копнежи.
Спектакълът е със специалното участие на популярната актриса Мая Бежанска в партньорство с младите актьори Пьотр Кшемински и Димитър Атанасов.

Билети вече могат да бъдат закупени от касата на НЧ „ Георги Кондолов- 1914“гр. Царево, цена 8 и 10 лв.

Дора Мунчева