Любовта , морето и виното събраха почитатели на поезията и живописта в Ахтопол

Главните героини на вечерта бяха две дами, колкото чаровни, толкова и талантливи- Албена Касабова и Ирина Георгиева, а мястото най- подходящото за целта- Клуба на рибаря в най-южното ни морско градче. В мрачната и дъждовна вечер там се събраха ценители на лириката и живописта, а споделените емоции наистина си струваха.

Любовта , морето и виното, видени и претворени от таланта на двете дами в прекрасни стихове и платна. Първата по рода си такава среща със сигурност сложи началото на една традиция, която събралите се бяха категорични,че трябва да продължи и занапред. Откровеният разговор отвори вечните теми- приятелството и любовта, необходимостта да бъдем по-добри в суровия и студен свят и забързано ежедневие. Инициативата беше подкрепена от Сдружение “ Лумен“, Кметство Ахтопол и Община Царево.

“ Когато любовта вдъхновява и обединява, нещата винаги се случват по най-добрия начин. Наистина, „толкова просто е да се обичаме…“- споделиха двете дами , приемайки благодарностите и откровените емоции на публиката за споделеното прекрасно изживяване.

.

Дора Мунчева