Община Царево се представя на най-значимото туристическо изложение у нас

Утре Община Царево открива свой щанд на организираното от Министерство на туризма на 35-то издание на международното туристическо изложение „ Ваканция и Спа Експо“, което ще се проведе в „ Интер Експо център” – София в периода 14- 16 февруари 2018 г.

Това е най-значимият международен форум в областта на туризма в България. Миналата година участие са взели над 380 фирми от 20 страни и България като посетителите са били повече от 20 000.

Събирайки на едно място целия туристически пазар, „ националният щанд на България” дава уникалната възможност за нови контакти, разширяване на мрежата от партньори и клиенти, бизнес срещи с професионалисти от цял свят във всички сектори на туристическия бранш.

Освен каталози, Община Царево представя и рекламни дипляни на всяко населено място от територията, на които са отбелязани най-интересните и красиви места от съставните селища.

Всички посетители на щанда ще имат възможност да получат информация за исторически забележителности, еко маршрути, културни събития, както и търговски обекти, които са разположени на територията на морската община.

На всеки форум за туризъм, освен на морската почивка, представителите на община Царево обръщат специално внимание на представянето и на селския туризъм, еко-пътеки и маршрути в Странджа.

Туроператорите показават огромен интерес към нестинарството в село Българи, кукерите в Странджа, „аязмите“ и параклисите на територията на общината. Не остават равнодушни и към уникалните традиции в бита, културата, фолклорното и кулинарното изкуства на жителите на най- морската община в България.

Инфо и снимки: POWER.FM Царево

Дора Мунчева