Полицията в Приморско и Царево задържа наркомани, дошли на гурбет по морето

Сред тях обаче има и местни,занимаващи се с пласирането на дрога.
На 14.07.т.г. около 09.30 ч. служители от Районно управление – Царево извършили претърсване в помещенията за настаняване на персонал във вила в к-г «Арапя», общ. Царево, като в стая, обитаваната от 19 годишната П.П. от Сандански, намерили и иззели найлонов плик, съдържащ жълтозелена тревиста маса / марихуана/ с общо тегло 16.5 гр., както и електронна везна. П.П. е задържана за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 14.07.т.г. около 23.30 ч. на ул. «Атлиман» в Китен, служители от Районно управление – Приморско извършили проверка на 30 годишния В.И. от София, като намерили и иззели при претърсване на квартирата му две полиетиленови пакетчета, съдържащи суха зелена тревна маса / марихуана/ и три сини таблетки / амфетамин/. По случая е образувано бързо полицейско производство.
На 14.07.т.г. около 23.50 ч. в коктейл бар, разположен на ул. «Атлиман» в Китен, служители от Районно управление – Приморско извършили проверка на 27 годишния И.П. от Китен, като в спортна раница, намираща се в складовото помещение на заведението са намерени и иззети четири топчета, съдържащи суха зелена тревна маса / марихуана/. При претърсване в дома на И.П., разположен на ул. «Пирин», е открит и иззет пакет със суха зелена тревна маса / марихуана/. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Дора Мунчева