С обществено обсъждане в Китен започват подготовката за новия туристически сезон

Свършеното през миналата година и как новият туристически сезон да бъде по- добър от предходните. Това ще бъде темата на предстоящото обществено обсъждане, с което кметството в курортния град иска да направи съпричастни жителите му към подготовката за лято 2018. Т. н. общоградско събрание е насрочено за 15.03 /четвъртък/от 18.00 часа в салона на читалището.
Акцентът обаче ще бъде да се чуят мнения, съвети и идеи как да бъде организиран и подготвен новия летен сезон, което означава , че от кметството са отворени да ги приемат, обмислят и приложат на практика.
„Очаквам наистина една гражданка активност на предстоящото събрание, защото мисля, че така ще бъде по-лесно и за нас като администрация да започнем тази подготовката . В крайна сметка жителите на Китен трябва да кажат какво мислят и как най- добре ще можем да посрещнем нашите туристи и гости. И ако нещо сме пропуснали миналото лято, нека сега се опитаме да го направим, за да може градчето ни да изненада приятно летовниците. Готова съм да изслушам всяко едно разумно предложение , да го дискутираме и да решим доколко полезно ще е то. Но това отново казвам, зависи от гражданите, които очаквам да дойдат на събранието в четвъртък.“ – коментира в аванс кметът на Китен Катя Вълчева.

Дора Мунчева