Ударен ремонт на улица “ Иглика“ в Приморско, до лятото- напълно обновена!

Освен основна пътна артерия в курорта, тя води към най- красивите забележителности на Приморско.

Напредва обновяването на една от най-натоварените улици в Приморско . Освен напълно обновена ,тя ще разполага с нови 50 паркоместа и засадени 100 дръвчета. Всичко ще е готово преди началото на новия летен сезон.
Работата там кипи с пълна пара. Слънчевите януарски дни допълнително улесниха общината и дейностите по отсечката от улица „ Стара планина“ до улица „ Ропотамо“ е към своя край. От стария и амортизиран водопровод и бетонните стълбове с висящи жици вече няма следа. Всички комуникации са прокарани под земята, а ново осветление ще замени старите бетонни стълбове.
С обновяването на улица „ Иглика“ Община Приморско цели да улесни движението и паркирането на автомобили, като същевременно не нарушава зоната на пешеходците. Увеличава се и зелената зона с нови 100 дръвчета от вида „ акация“.

Модернизирането на улицата започна още миналата година, когато едната и страна беше цялостно обновена с нови паркоместа, красиви дръвчета и ново осветление. Бяха монтирани информационни табла на пешеходната зона, както и красиви дървени скулптури.

Дора Мунчева