StrandjaNews

Информационен бюлетин 02.06.2020 г.

МИНИСТЕРСТВО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

 

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – БУРГАС

 

ДИРЕКЦИЯ „ПРЕСЦЕНТЪР И ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА

 

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

            

За изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Бургас са регистрирани : три кражби и едно друго криминално престъпление. Образувани са пет бързи производства.  Разкрити са девет престъпления. 

 

І. РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

В резултат на полицейските действия на служители от Пето Районно управление – Бургас по отношение кражбата на велосипед, собственост на 38 годишна бургазлийка, осъществена на 26/27.05.т.г. от междуетажна площадка в бл. 35 в ж.к. „Лазур“, е установен извършителя на деянието – това е 33 годишен криминално проявен бургазлия, който след кражбата продал велосипеда на друг 36 годишен криминално проявен мъж. Откраднатата вещ е намерена и иззета. Двамата бургазлии направили пълни самопризнания. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на 33 годишния бургазлия продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

На 01.06.т.г. около 17.20 ч. в района зад бл. 16 в ж.к. „Славейков“, служители от Второ Районно управление – Бургас извършили проверка на трима криминално проявени бургазлии на възраст между 18 и 24 години, като в 24 годишния мъж е намерено и иззето пликче с бяло кристалообразно вещество / метамфетамин/. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.

В района на кръстовището на бургаските булеварди „Демокрация“ и „Богориди“ служители от Пето Районно управление – Бургас извършили проверка на 23 годишен бургазлия, като намерили и иззели топче с марихуана с общо тегло 4 грама. Бургазлията е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. В района на кръстовището на улиците „Стефан Стамболов“ и „Гурко“ е извършена проверка на 24 годишен бургазлия, като намерили и иззели пет топчета с марихуана. Бургазлията е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случаите са образувани  бързи производства.

Реклами

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d блогъра харесват това: