StrandjaNews

Информационен бюлетин 30.06.2020 г.

МИНИСТЕРСТВО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – БУРГАС

ДИРЕКЦИЯ „ПРЕСЦЕНТЪР И ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН


За изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Бургас са регистрирани : четири кражби, едно друго криминално престъпление и три ПТП. Образувани са две бързи производства. Разкрити са девет престъпления. 

І. РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

В резултат на съвместните действия на служители от бургаската жандармерия и Първо Районно управление – Бургас по отношение кражбата на мобилен телефон, собственост на 45 годишна старозагорка, осъществена на 29.06.т.г. във влак, е установен  извършителя на деянието – това е 46 годишен криминално проявен мъж от Сливен, който е задържан за срок до 24 часа. Мъжът направил пълни самоприазнания и върнал откраднатия мобилен телефон. Работата по случая продължава.

На 29.06.т.г. около 19.00 ч. служители от Четвърто Районно управление – Бургас установили извършителя на кражбата на 12 м. меден проводник на стойност около 400 лева, осъществена от изграден надлез за автомобили на изхода на Бургас в посока Созопол – това е 29 годишен криминално проявен бургазлия от бургаския квартал «Победа». Същият е задържан със съдейстието на служители от Първо Районно управление – Бургас. Направил е пълни самопризнания. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.

Служители от Пето Районно управление – Бургас установили извършителя на кражбата на портмоне със сумата от 20 лв. и мобилен телефон, собственост на 81 годишна бургазлийка, осъществена около 09.30 ч. на 21.06.т.г. в района на бл. 42 в ж.к. «Изгрев» – това е 58 годишен криминално проявен бургазлия от кв. «Горно Езерово», който направил пълни самопризнания и възстановил нанесените материални щети.

На 29.06.т.г. служители от Районно управление – Камено установили извършителката на кражбата на велосипед, собственост на 43 годишна жена от Камено – това е 33 годишна жена от същия град, която направила пълни самопризнания и върнала откраднатия велосипед. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на извършителката на деянието продължава от служители на Районно управление – Камено.

ІІ. ПТП :

На 29.06.т.г. около 10.05 ч. на бургаската улица «Струга», срещу бензиностанция «Шел» в посока УМБАЛ – Бургас, водачката на л.а. «Опел Астра», с бургаска регистрация – 29 годишна жена от Бургас, движейки се с несъобразена с интензивността на трафика скорост, блъска спрелия пред нея л.а. «Нисан Микра», с бургаска регистрация, управляван от 34 годишна бургазлийка, който от удара отскача и се блъска в л.а. «Ауди А 3», с бургаска регистрация, управляван от 42 годишен бургазлия. «Ауди»-то също отскача и блъска спрелия пред него л.а. «Нисан Примера», с бургаска регистрация, управляван от 40 годишен бургазлия. От ПТП пострадала водачката на л.а. «Нисан Микра», която с контузия на черепно-лицевата част на главата, без опасност за живота, е прегледана в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение.

На 29.06.т.г. около 21.40 ч. на пътя Дълтопол – Айтос, км. 63 в посока Айтос, л.а. «Опел Вектра», с бургаска регистрация, управляван от 46 годишен мъж от Руен, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в насрещно движещия се л.а. «Мерцедес С 180», с бургаска регистрация, управлявана от 46 годишна жена от руенското село Трънак. От ПТП пострадали : водачът на л.а. «Опел» / настанен за лечение в «Шокова зала» към УМБАЛ – Бургас с фрактура на таза/, водачката на л.а. «Мерцедес» / получила контузни рани по главата, прегледана в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение/ и двамата и спътници – 22 годишна жена от руенското село Подгорец / получила контузни рани, прегледана в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение/ и 23 годишен мъж от руенското село Трънак / получил контузни рани, преглечдан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение/.

На 29.06.т.г. около 22.45 ч. на пътя Елхово – Бургас , км. 65+150, на прав участък при спускане по неустановени до момента причини настъпва ПТП между : л.а. «Сузуки Витара», с бургаска регистрация, управляван от 70 годишен мъж от Средец и т.а. «Воксхол комбо», с бургаска регистрация, управляван от 68 годишен мъж от Средец. От ПТП пострадали двамата водачи – водачът на товарния автомобил получил наранявания по главата и лявата ръка, прегледан на място и освободен за домашно лечение и водачът на лекия автомобил, който получил затруднено дишане и болки в гърдите / транспортиран е от медицински екип към УМБАЛ – Бургас, но по пътя починал/.

Реклами

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d блогъра харесват това: