Председателят на парламента Цвета Караянчева връчи наградата на победителките в традиционния турнир по стрелба „8-ми март“

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи в Пловдив наградата на победителките в отборната надпревара на традиционния турнир по стрелба „8-ми март“ за жени, служители на Министерството на вътрешните работи, Министерството на отбраната и службите за сигурност. Церемонията за награждаване на призьорките се проведе в Гранд Хотел Пловдив.
Цвета Караянчева поздрави всички участнички във вече традиционното състезание и им пожела все така уверено и с много професионализъм да отстояват равнопоставеността на жените в отбраната и различните структури на системата за сигурност. Храбри български момичета, ние се гордеем с Вас, заяви председателят на Народното събрание. Бъдете здрави, упорити и отстоявайте своя избор – житейски и професионален, обърна се Цвета Караянчева към участничките в надпреварата.
Председателят на Народното събрание изрази задоволство, че въпреки епидемичната обстановка в страната, традиционният турнир за жени е успял да се проведе и благодари за това на организаторите му. Надпреварата трябваше да се проведе на 5 март 2020 г., но беше отложена заради разпространението на коронавируса.
Реклами

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d блогъра харесват това: