StrandjaNews

Пускане в реална експлоатация на нова версия на Системата за управление на идентичностите и достъпа (СУИД)

Уважаеми потребители,

 

Във връзка с пускане в реална експлоатация на нова версия на Системата за управление на идентичностите и достъпа в периода от 10:00 до 19:00 часа на 12.09.2020 г. и от 10:00 до 13:00 часа на 13.09.2020 г., са възможни кратки временни прекъсвания на функционалностите за системата свързани с регистрацията и управлението на регистрациите на икономическите оператори (Работен портал).

 

В посочения период не се очаква да бъде засегната функционалността свързана с автентификацията и достъпа на икономическите оператори до информационните системи на Агенция „Митници“ и DG TAXUD.

 

След приключване на внедряването, считано от 14.09.2020 г., новите регистрации за връзка тип „система-система“ ще бъдат заявявани и изграждани в съответствие с публикуваните на E-Портала на Агенция „Митници“ – Ръководство за външни потребители и Спецификация за изграждане на S2S връзка за икономическите оператори.

 

Изградените и съществуващи към момента връзки тип „система-система“ ще продължат да функционират.

 

При необходимост от съдействие, можете да се обръщате на e-mail: servicedesk@customs.bg, тел: +359 2 98594980, web: https://servicedesk.customs.bg/ или на Е-портала на Агенция „Митници“ в секция Документи > Актуални документи > Регистрация.

 

Новата версия на Системата за управление на идентичностите и достъпа е изградена като част от Дейност 1 по проект Надграждане на основните системи на Агенция „Митници“ за предоставяне на данни и услуги – БИМИС (фаза 2).

 

Реклами

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d блогъра харесват това: