Спрете да мрънкате

Публикувано от

Ръководителят на една от четирите най-големи счетоводни компании- KPMG в Обединеното кралство подаде оставка във връзка с проведено разследване, установило, че той нееднократно е публикувал коментари към колегите си от фирмата да престанат да хленчат, за това колко лошо се отразява пандемията върху техния живот.

‘Обичам компаниятаи и искрено съжалявам за това, че моите забележки така нараниха колегите ми, както и влиянието на събитията от тази седмица. Според мен това, което причинх на колегите си, не ми позволява да остана повече на този пост.”- e заявиl в петък, цититан от Ройтерс, бившият шеюе шеф на KPMG.

Независимото разследване стана факт след като в изданието Financial Times е била публикувана вътрешна информация от фирмата, довела до напускането на Майкъл по-рано тази седмица. Майкъл описва държанието си като пристрастеност, обсебвала го дълго и настойчиво години наред.

Функциите на оттеглилият се мениджър в момента се изпълняват от Бина Мехта, избран за главен член на борда и Мери О’Конър, шеф на маркетинга.
Членовете на борда на компанията добавиха, че решението за избор на нов председател се взима в момента.

Напишете отговор