471 нови студентски апартамента ще бъдат построени на мястото на голям китайски склад за храни зад ЖП Гарата в Темпъл Мийдс

Публикувано от

471 нови студентски апартамента ще бъдат построени на мястото на голям китайски склад за храни зад ЖП Гарата в Темпъл Мийдс, решението ще бъде взето следващата седмица. Ще бъде построена 12-етажна сграда на там където сега се намира Chanson Foods на Avon Street, точно до Motion.

Комисията за контрол на строитлеството в Градския съвет на Бристол има намерение да гласува предоставянето на разрешение за строежа на20 юли. Широката площ източно от гарата е предназначена за основно преустройство, като е планирано изгражданети на стотици студентски апартаменти.

Университетът в Бристол също планира да построи нов кампус там, нов вход към Темпъл Мийдс също е в плановете. Планировчиците споменават, че новите студентски общежития няма да се виждат от пътя, който води до главния вход на жп гарата . По проект са добавени и малък парк и алея минаваща покрай Флоатинг Харбър, район който в момента е затворен. Заявлението за строително намерение е подадено  от фирмата Victoria Hall Management Limited, която използва името на марката Host.

Напишете отговор